Shireoaks Village Hall Outside

We are delighted to announce that our full renovation of works at The Shireoaks Village Hall is now complete! The renovation included full strip out of existing kitchens, washrooms, existing heating system, existing electrics and bar and lounge facilities. We then replaced these with state of the art modern facilities. The key piece of the project was the refurbishment of the main hall floor which was done to a remarkable standard. It has been an absolute pleasure working with everyone involved in The Shireoaks Village Hall.

More photos and information about the full project here.

Testimonial

“The Village Hall in Shireoaks has led an interesting life starting off as a chapel of ease and then becoming the village school, after the school moved the hall was converted to the village hall but after many years of continued use by the community it was time to refresh and refurbish the building so that it would continue be an excellent meeting place for the community. When we set out on this ambitious project we were impressed by how Lindrick captured our vision for how we wanted the hall to look. Also being able to manage the whole of the project and provide internally all of the key trades was a key deciding factor.

Lindrick also recognised that this was a community project and were keen to support us in what we wanted to achieve. We felt confident from start that this was going to be a partnership that worked well and meeting every week with Dan and Adam meant that we had a clear picture of how things were progressing. Dan and Adam and all of the people that worked on the project have done an excellent job and it was clear that they really cared about how the hall would look when it was finished.

We now have a truly beautiful Village Hall with a fantastic new kitchen, new toilets including an accessible toilet and separate baby changing facilities. The heating system has been completely replaced and new LED lighting installed throughout the building. We also now have a new bar area and additional cupboard space which is going to be really appreciated by everyone who uses the hall.

A big thank you to all of the team for an excellent job!”

– Peter Stanley